Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: С кои зодии са съвместими родените под знака на Овен

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва тематиката за скритото обръщение – С кои зодии знака на Овен е съчетаем?
Прочетете още
 Да се ​​влюбиш в Овен значи да осъзнаеш, че присъщата за него жега се трансформира в несравнима пристрастеност.

 Овен - Овен

Някои може да нарекат Овена капризен, само че като цяло сладките овни са много лесни. В доста връзки всеки знак е подобаващ за Овен, когато става въпрос за романтика, с едно изключение: различен Овен. Да, любовната композиция Овен-Овен е извънредно сложна.

 Овен - Телец

Овните са пионери, които избират да бягат на земята, като отхвърлят да спрат, до момента в който не доближат финалната линия (независимо дали това е професионална цел или просто целевият им пробег за следобедно бягане). Телецът, въпреки това, избира живописния маршрут. Когато тези двамата се съберат - а това се случва рядко - Телецът може да се почувства по този начин, като че ли постоянно губи конкуренцията. Като знак, ръководен от Марс, Овенът е супер спортен и счита, че спокойното държание на Телеца е отблъскващо. Тези два знака от време на време могат да попаднат в привличащи противоположности връзки, където и двамата могат да порастват посредством в действителност превръщане на внимание на потребностите на другия.

Овен - Близнаци

Овен и Близнаци са най-силната двойка. Никой не може да накара Овена да се смее като Близнаци – и кой Овен няма най -невероятния смях? – до момента в който никой не стимулира Близнаци като Овен. Въпреки че и двамата са пролетни бебета, които от време на време се увличат в юношески игри, те също знаят по какъв начин да почитат границите на другия. И двамата са безстрашни и се предизвикват взаимно да изследват по-странната си страна в спалнята.

 Овен - Рак

Овен и Рак са съществени зодии, което значи, че те постоянно са първи на купона. И двамата обичат да предизвикват. Ето за какво тази връзка няма проблем да стартира, само че може ли да продължи? Ракът разкрива по-меката страна на Овена, до момента в който Овенът кара Рака да поема повече опасности. Като цяло Ракът е извънредно сензитивен и, без да желае, Овните откриват, че постоянно нараняват възприятията на Рака.

Овен - Лъв

Тези двамата като цяло имат доста прелестна, съвсем почтена връзка, когато нещата вървят добре. Но защото те имат доста разнообразни подходи към спора, може да е мъчно да се върнат в разногласията, откакто преминат етапа на медения месец.

 Овен - Дева

Дева и Овен наподобяват малко евентуална двойка. Те в действителност имат доста повече общо, в сравнение с нормалните стандарти за всеки знак ни карат да имаме вяра. Девата е променлива земя: практична, адаптивна и отдадена на службата. Овенът, въпреки това, е съществен огън: самозапочващ, възбудим и предан на постигането на цели. Когато ги съберете дружно, те не звучат толкоз друго, нали? Овните изкачват планини, до момента в който Девите реалокират тези планини за хората, които обичат. Тази двойка знае по какъв начин да свърши нещата.

 Овен - Везни

При Везни и Овен въпросът е: Привличат ли се противоположностите? Овен и Везни са противоположни зодии, което значи, че имат сходни цели, само че се стремят към постигането им по изцяло разнообразни способи. Везните желаят да се свържат и като съществени знаци те водят посредством увеличаване на другите. Често резервират личното си мнение за себе си, в случай че не считат, че е належащо да го споделят. Овните, въпреки това, водят посредством одобряване на личната си воля. Везните смекчават Овена и същия дава на Везните позволение да бъдат по-егоистични. Плюс това, химията сред противоположностите нормално е много гореща. Разбира се, тази двойка не е най-очевидното съвпадане, само че когато си дадат късмет, връзката оказва помощ и на двамата да порастват.

 Овен - Скорпион

Овен и Скорпион са двата зодиакални знака, ръководени от Марс - планетата на действието и експанзията - тъй че нещата сигурно ще бъдат пикантни в този мач. Двата зодиакални знаци се схващат бързо и постоянно го карат да работят като другари с преимущества или другари. Но нещата стават по-сложни, когато някой - нормално Скорпион - улавя същински усеща и желае да дефинира връзката. Скорпионът е обвързван с прочувствена отговорност и макар че Овенът постоянно е почтен до неточност, техният недодялан метод към живота може елементарно да нарани егото на Скорпиона. Овен цени инерцията, до момента в който Скорпионът цени последователността и с течение на времето тази разлика се отразява и на двамата.

Овен - Стрелец

И Овен, и Стрелец са огнени знаци, което прави този мач прекомерно парещ за справяне. Овенът е огнище, а Стрелецът е скитащ влъхва. Заедно тези двамата трансформират утопичните визии в действителност. Като знак, ръководен от Марс, Овенът няма проблем с преследването, само че това, което харесват в Стрелеца, е, че в никакъв случай няма подозрение какво мисли другият човек. И двата знака имат съвсем психическа връзка, подбудена от споделените им стремежи, изключително когато става въпрос за секс и взаимно развлечение.

Овен - Козирог

Заедно Овен и Козирог вършат комплицирани връзки като сътрудници. Но какво да кажем за сантименталните връзки? В  много връзки нещата са също толкоз комплицирани - най-много тъй като тези два знака в последна сметка се оказват в контраст в работа и никаква сантиментална игра. Марс - планетата на действието и издръжливостта - се усеща овластен и в двата знака, което води до връзка, която е обвързвана повече с набиране на скорост и по-малко с вкусване на наслада.

Овен - Водолей

Овен-Водолей е доста забавна композиция от огън и въздух. Тъй като и двата знака са известни със своята самостоятелност, Овенът и Водолеят обичат на първо място себе си. И двамата са уверени и евентуално имат сигурни стилове на обвързаност. Водолеят е невъзмутим и прозорлив, до момента в който Овенът може да е несъобразителен. Заедно, в случай че не са в действителност подготвени да се ангажират, нещата може в никакъв случай да не преминат оттатък повърхностното равнище. Като другари обаче, тези двамата са животът на празненството.

Овен - Риби

Въпреки че тези двамата може да наподобяват по този начин, като че ли имат доста малко общо, като Рибите са известни като прочувствения галактически кадет, а Овенът е прочут като авантюристът, който е модернист, те са склонни да разкриват най-хубавите страни един на различен. Рибите обичат да се грижат за своите любовници в сравнение с Овен. Единствената област, в която тези двамата срещат проблем, е тяхната връзка. Овенът избира да води диалозите леки, елементарни и досега, до момента в който Рибите са склонни да стават поетични, като им лишава часове, с цел да стигнат до сърцевината на възприятието.

Най-съвместим с Стрелец

Овен и Стрелец са висшата мощна двойка от огнените зодии, които се възпламеняват един различен, дружно с всяко празненство. Овенът се схваща отлично и с Деви, Близнаци, Везни, Лъвове и Риби.

Най-малко съчетаем с Овен

Въпреки че огън против огън нормално е отлично съвпадане, двойната връзка с Овен нормално е двойна неволя. Това е прекалено много от същия тип топлота за една връзка. Други сложни съвпадения са Козирози, Раци и Скорпиони.

 

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР